Nem nagyon tudtam, hogy mit csinálhatnék a rengeteg sonkával, ami húsvétról maradt ki. Vacsorára és reggelire is gyakran szoktunk pirítóst enni valamilyen házi kencével, így egy ilyenhez használtam fel a kimaradt sonkát is.
Kövessetek Facebookon is! 🙂 https://www.facebook.com/habatortanblog/
Hozzávalók:
30 dkg főtt sonka
3 db tojás
1 evőkanál tejföl
1 evőkanál majonéz
1 evőkanál margarin
1 teáskanál mustár
1/2 fej lilahagyma
Elkészítés:
1. A tojásokat keményre főzzük.
2. A sonkát, főtt tojást és hagymát apró kockára vágjuk.
3. A sonkát, tejfölt, majonézt, margarint és mustárt botmixer segítségével pépesre keverjük.
4. A krémhez hozzáadjuk a tojást és hagymát.
+ Retekkel és újhagymával nagyon finom. 🙂
Kommentek