Hab a tortán

Vaníliakrém friss gyümölcsökkel

A somlói galuskához használt krém tökéletes gyümölcsök mellé is, próbáljátok ki bátran! 🙂 
Kövessetek Facebookon is! 🙂 https://www.facebook.com/habatortanblog/

2016-05-11-19-26-49

Hozzávalók:
1 csomag vaníliás pudingpor
15 dkg cukor
6 dl tej
2 tojássárgája
2 evőkanál liszt
Friss gyümölcs – szezonnak megfelelően 

Elkészítés:
1. A pudingport és a cukrot egy kevés tejjel elkeverjük, majd hozzáadjuk a tojást, illetve lisztet, és ezekkel is elkeverjük.
2. A maradék tejet felforraljuk, majd a pudingos keverékkel besűrítjük.
3. Még melegen vagy akár lehűtve, friss gyümölcsökkel fogyasztjuk. 

2016-05-11-19-24-58

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!