Ez egy nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető köret. Próbáljátok ki bátran. 🙂
Kövessetek Facebookon is! 🙂 https://www.facebook.com/habatortanblog/
Hozzávalók:
1-1,5 kg krumpli
3 sárgarépa
2 paprika
25 dkg paradicsom (én a koktélparadicsomot kedvelem)
2 hagyma
1 dl olaj
1 kávéskanál oregánó
1/2 kávéskanál bazsalikom
ízlés szerint sültkrumpli fűszersó
1 kávéskanál fokhagyma fűszersó
Elkészítés:
1. A krumplit megpucoljuk, megmossuk, tetszőleges szeletekre vágjuk.
2. Az olajat és a fűszereket összekeverjük, majd egy tálban összekeverjük a felszeletelt krumplival.
3. Állni hagyjuk, amíg a többi zöldséget felszeleteljük.
4. Egy nagy tepsibe rétegezzük őket. (Nálam a sorrend a következő: krumpli, répa, hagyma, paprika, paradicsom)
5. Alufóliával lefedve 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük.
6. Időnként kivesszük, átforgatjuk, amíg meg nem puhulnak az összetevők.
7. Ha már kész, levesszük róla a fóliát, és pár perc alatt megpirítjuk kicsit a tetejét.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: