Nem nagyon tudom, hogy mit is mondhatnék róla, úgyhogy csak ennyi: próbáljátok ki, nem fogtok csalódni benne! 🙂
Kövessetek Facebookon is! 🙂 https://www.facebook.com/habatortanblog/
Hozzávalók:
60-80 dkg csirkemell
Sajtszósz:
200 ml tej
200 ml főzőtejszín
15 dkg trappista sajt – akár füstölt is lehet
10 dkg tömlős sajt vagy további 10 dkg trappista sajt
fokhagyma granulátum
ételízesítő
só, bors
petrezselyemlevél – friss vagy szárított
Elkészítés:
1. A tejet felmelegítjük, majd hozzáadjuk a tejszínt és a sajtot.
2. Alacsony lángon, folytonos kevergetés mellet addig főzzük, amíg sűrű szósszá válik.
3. Közben fűszerekkel ízesítjük.
4. Végül hozzáadjuk a petrezselyemlevelet is.
5. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, tetszés szerint fűszerezzük, majd serpenyőben készre sütjük.
6. A sajtszósszal leöntve tálaljuk.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: