Nem igazán tudom, mit is mondhatnék erről a levesről. Finom, és kész. 😀 Az elkészítése is nagyon egyszerű, szóval egy rohanós hétköznap tökéletes választása. Nem tudok kis adag leveseket főzni, így ez is egy hadseregnek elegendő mennyiség lett. Az itt megadott recept elkészítéséhez én egy 6,5 literes edényt használtam, de jó választás lehet egy nagyobb. 🙂 Kövessetek Facebookon… Tovább »
Frankfurti leves
Nem igazán tudom, mit is mondhatnék erről a levesről. Finom, és kész. 😀 Az elkészítése is nagyon egyszerű, szóval egy rohanós hétköznap tökéletes választása. Nem tudok kis adag leveseket főzni, így ez is egy hadseregnek elegendő mennyiség lett. Az itt megadott recept elkészítéséhez én egy 6,5 literes edényt használtam, de jó választás lehet egy nagyobb. 🙂 Kövessetek Facebookon… Tovább »

Pár hónapja bukkantam rá a praktikára, amely segítségével friss és ropogós lesz a házi sült krumpli. Azóta mindig gy készítem, és egyszer sem hagyott cserben. Próbáljátok ki bátran! 🙂 Kövessetek Facebookon is! 🙂 https://www.facebook.com/habatortanblog/ Hozzávalók:4-5 szem krumpli1/2 liter olaj a sütéshezsó Elkészítés:1. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, majd vékony szeletekre vágjuk.2. Az olajat egy magasabb falú edényben felmelegítjük.3….
Ez egy nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető köret. Próbáljátok ki bátran. 🙂Kövessetek Facebookon is! 🙂 https://www.facebook.com/habatortanblog/ Hozzávalók:1-1,5 kg krumpli3 sárgarépa2 paprika25 dkg paradicsom (én a koktélparadicsomot kedvelem)2 hagyma1 dl olaj1 kávéskanál oregánó1/2 kávéskanál bazsalikomízlés szerint sültkrumpli fűszersó1 kávéskanál fokhagyma fűszersó Elkészítés:1. A krumplit megpucoljuk, megmossuk, tetszőleges szeletekre vágjuk.2. Az olajat és a fűszereket összekeverjük, majd egy…
Az örök kedvenc, kicsit felturbózva. 😉Kövessetek Facebookon is! 🙂 https://www.facebook.com/habatortanblog/ Hozzávalók:1 kg burgonya15 dkg kolbász7 db tojás40 dkg csirkemell850 g tejföl2 dl tej1 evőkanál liszt Elkészítés:1. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kettévágjuk és megfőzzük.2. A tojásokat is megfőzzük.3. A kolbászt felszeleteljük.4. A csirkemellet kevés olajon készre sütjük.5. A tejföl 3/4-ét kivesszük, elkeverjük a liszttel és a tejjel,…
Először fish&chips-et Londonban ettem egy látogatásom alkalmával. Nagyon megtetszett az, ahogyan ott tálalják ezt az ételt. Egyszerűen, papírdobozban nyomja a kezedbe az utcai árus. Nincs idő kérdezni, csak leadni a rendelést, és átvenni. Hiszen rengetegen állnak sorba, hogy megkóstolhassák ezt a tradicionális brit ételt. Íme egy kép, amit ott készítettem róla: Kövessetek Facebookon is! 🙂 https://www.facebook.com/habatortanblog/ Most…