A múlt héten megvettem a Nők Lapja Konyha októberi számát, ugyanis már kezdek kifogyni az új ötletekből, így azt gondoltam, ebben találok majd néhány különlegességet, hogy feldobjam a szürke hétköznapok étkezéseit. Így is lett. Korábban is vásároltam már hasonló újságokat, de számomra mindig túl elvetemültek voltak a hozzávalók vagy párosítások. Nem vagyok túl nagy ínyenc,… Tovább »
Laskagombás-csirkés leves üvegtésztával
A múlt héten megvettem a Nők Lapja Konyha októberi számát, ugyanis már kezdek kifogyni az új ötletekből, így azt gondoltam, ebben találok majd néhány különlegességet, hogy feldobjam a szürke hétköznapok étkezéseit. Így is lett. Korábban is vásároltam már hasonló újságokat, de számomra mindig túl elvetemültek voltak a hozzávalók vagy párosítások. Nem vagyok túl nagy ínyenc,… Tovább »

Nagyon szeretjük a kínait, így már régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy milyen lehet az itthoni, nem porokból elkészített változat. Finom! Érdemes kipróbálni, ugyanis egy adag büfés kínai árából – ha az alap dolgok azért megvannak otthon – simán el lehet készíteni 5-6 adagot. 🙂 Most pirított tésztát készítettem szezámmagos csirkemellel és chilis-paprikás csirkével, de még…